Kapela Poison Candy má za sebou rušný víkend. V sobotu 18. mája uviedli krstom do života v Harley Saloon v Bratislave svoj nový album s názvom Stuck In Rock. Na krst prišli hudobníčky štýlovo na motorkách. Súčasne predstavili aj videoklip k singlu Charlotte.

Krstným otcom albumu Stuck In Rock sa stal gitarista a skladateľ Juraj Burian. Poison Candy a Juraj sa poznajú už dlhšie a voľba krstného otca bola preto úplne jasná. Ako dievčatá povedali, chceli niekoho, kto je im blízky a má rád rockovú muziku. Juraj tu bol vždy pre nich, ochotný pomôcť a poradiť. Krstilo sa niečím sladkým a niečím jedovatým, teda jahodovým sirupom a jedom na potkany.

Krstný otec rockový album Poison Candy prirovnal k dieťaťu, aké sa nerodí bežne a vyjadril neskrývanú radosť z tohto malého rockového prírastku na slovenskej hudobnej scéne.


Videoklip v rukách Nemtudu

Videoklip ku skladbe Charlotte mal pod taktovkou Michal Nemtuda z A-team Production, talentovaný herec a režisér, ktorý má za sebou nejeden špičkový videoklip alebo je známy z filmov Lóve a Bratislavafilm. Hlavnú postavu, neohrabaného IT-čkára, si zahral mladý slovenský herec Tomáš Pokorný, ktorého si môžete pamätať zo seriálu Panelák.

Strhujúce 3 minúty a 15 sekúnd sú plné plameňov, energie a pravého rockového nákladu. Poison Candy nezostali svojmu menu nič dlžné. Klip označujú tvorcovia ako absolútne jedovatý. Jed menom rock´n´roll totiž otrávil aj hlavného hrdinu a z utiahnutého IT-čkára sa stal chalan, ktorý miluje život a nebojí sa na koncerte odviazať. Nemtuda takto personifikoval Charlotte, zlé dievča o ktorom sa v skladbe spieva, do kapely a rockovej muziky ako takej.

Koncerty Poison Candy:

24.5. Bratislava - Bastion pub
26.5. Trenčín - Letecké múzeum Hangár X
15.6. Námestovo - Festival Rockový záber
15.6. Turčianske Teplice - Motozraz Drienok Mošovce
21.6. Bratislava - Reštaurácia Rančík
22.6. Sereď - Seredský hodový jarmok
28.6. Prešov - Lipany - Festival Pohodička
29.6. Trenčianske Teplice - Dubinka
20.7. Holíč - Cibulafest 2019
26.7. Stupava - Komunal Beer and Music Club
2.8. Ružomberok - Liptovská Osada - Motozraz
3.8. Poprad - Mengusovce - Mengusovské rodeo
10.8. Rimavská Sobota - Obec Babinec - Dni obce
29.8. Skalka pri Kremnici - Majstrovstvá SR CC 2019
6.9. Bratislava - Vrakunské hody



Redakciu Hudba.sk informovala kapela Poison Candy. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR