Slovenský DJ a producent Robert Burian už o pár dní vydá nový singel, v ktorom mu hosťuje Dominika Mirgová. Demoverzia skladby, ktorá sa nedopatrením dostala na internet, bola pôvodne naspievaná Petrou Humeňanskou. Jej vokály však vo finálnej verzii piesne použité nebudú.

"Robert Burian oslovil na spoluprácu Mira Jaroša, aby napísal text skladby Kto je on. Tú však bolo potrebné nahrať ako demo. Miro preto oslovil Petru Humeňanskú, ktorá vo finálnej verzii piesne ale figurovať nemala," uviedol pre Hudba.sk manažér Dominiky Mirgovej, Michal Šefčík.

Nahrávka s hlasom Petry Humeňanskej sa však nedopatrením dostala na internet. "Nebol z toho nadšený ani Robo Burian, ani Petra Humeňanská. Skladbu totižto chceli zverejniť až v dobe, keď bude hotová," dodáva Šefčík.

Známy slovenský DJ a producent sa napokon rozhodol osloviť Dominiku Mirgovú, ktorá v súčasnosti pracuje na svojom druhom sólovom singli. "Dominika je podľa mňa jediná slovenská speváčka, ktorej hlas sa do takejto tanečnej hudby hodí," uviedol Robert Burian.

Pieseň Kto je on bude oficiálne vydaná 26. júla a v exkluzívnej premiére si ju budete môcť vypočuť na Hudba.sk.

Robert Burian feat. Dominika Mirgová - Kto je on (teaser)

Robert Burian feat. Petra Humeňanská - Kto je on (demo)

Text: red
Foto: Jaroslav Sohe Suchár

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová, Robert Burian