Anglická speváčka Ellie Goulding zverejnila skladbu Still Falling for You. Novinka sa objaví aj na soundtracku očakávanej snímky Dieťa Bridget Jonesovej, ktorú začnú premietať v slovenských kinách od 15. septembra.

O réžiu filmu sa postarala Sharon Maguire. V romantickej komédii sa predstavia napríklad Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent, Shirley Henderson, Sarah Solemani alebo Emma Thompson, ktorá sa spolu s Helen Fielding a Danom Mazerom postarala o scenár.


Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Herefordu Elena Jane "Ellie" Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights, z ktorého pochádzajú single Starry Eyed, Under The Sheets, Guns And Horses či The Writer. Začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon, na ktorej sa nachádzajú single Anything Could Happen, Figure 8 a Explosions. Obe nahrávky dobyli britský albumový rebríček, pričom speváčka ponúkla aj ich reedície s názvami Bright Lights (2010) a Halcyon Days (2013) a tiež niekoľko EP nahrávok.

Tretia a zatiaľ posledná štúdiovka Delirium (2015), ktorá obsahuje napríklad hit On My Mind, sa dostala v UK Charte i americkom Billboarde 200 na tretiu priečku. Pieseň Love Me Like You Do z ostatného albumu nominovali na cenu Grammy. Skladba sa objavila aj na soundtracku filmu Päťdesiat odtieňov sivej (2015).  

Zdroj: SITA
Foto: Elliegoulding.com

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding