Po deväťročnom vzťahu si v sobotu 19. augusta povedali svoje áno úspešná speváčka Mária Čírová a jej partner, hudobný producent Marián Kachút. Dvojica sa rozhodla spečatiť svoj partnerský zväzok iba pred zrakmi najužšej rodiny.

Po rokoch spoločného života sa svoju lásku rozhodli oficiálne spečatiť speváčka Mária Čírová a producent Marián Kachút. Pár sa vzal v tichosti a sobáš až do poslednej chvíle v médiách neavizoval.

"S Maroškom sme boli zasnúbení celých deväť rokov," prezrádza speváčka. "Svadba bola teda od začiatku v pláne, ale ako to býva, vždy ju v plánoch niečo posunulo, v našom prípade narodenie prvého či druhého dieťatka, pracovné povinnosti a podobne. Pred pár mesiacmi sme sa obaja zhodli, že deti už vyrástli, takže už si svadbu užijú spolu s nami. Veľmi sa tešíme a vnímame to ako ďalší dôležitý životný posun v našom vzťahu. Myslím si, že je krásne a naozaj výnimočné, ak si niekto dokáže povedať áno aj po deviatich rokoch spoločného života a s dvomi deťmi. Som rada, že tento okamih prišiel práve teraz," dodáva Mária.

Ako miesto na konanie sobáša i hostiny si dvojica vybrala romantické priestory nitrianskeho hotela Zlatý kľúčik. Ako obaja novomanželia prezrádzajú, práve tento hotel je ich obľúbeným miestom, kde s kapelou často prespávajú, keď cestujú po Slovensku kvôli koncertom a vystúpeniam. "Je to už taký náš domovský hotel, keď potrebujeme, vždy tam radi prespíme. Cítime sa tam dobre, je to pokojné miesto s krásnym výhľadom na celú Nitru, s výborným jedlom a dýcha romantickým provensálskym štýlom, čiže ideálne miesto na svadbu," hovorí speváčka a na margo augustového termínu svadby dodáva, že jediným kritériom pri výbere dátumu bolo, aby bola svadba počas školských prázdnin.

Mária Čírová sa do povedomia dostala vďaka súťaži Coca Cola Pop Star 2008. Vďaka tomu vydala singel Búrka a následný rovnomenný debutový album. Jej druhý album s názvom Na dosah vyšiel v roku 2011 a zatiaľ poslednou štúdiovkou úspešnej speváčky je Vianočný album spred dvoch rokov.


Redakciu Hudba.sk o novomanželoch informovala PR manažérka Adriána Čahojová.

Foto: Pretty photography

Súvisiaci interpreti: Mária Čírová