Spevák a skladateľ Bystrík so svojou bandou len nedávno pokrstil a uviedol do predaja nový album Na Kráľovej holi. Teraz mu vychádza nový pozitívne ladený videoklip k autorskej skladbe Po tvojom boku.

Skladba Po tvojom boku nevznikla len tak náhodou. Nadväzuje na Bystríkove piesne Nech to trvá (2016) a Prajem si (2017), čím uzatvára takzvanú trilógiu a príbeh týchto troch piesní. "Každá z nich má svoj osobitný význam v mojej tvorbe, ale aj v mojom živote. Nový singel prináša posolstvo o vzťahu dvoch ľudí a o sľube, ktorý dávame jeden druhému. Verím, že náš vzťah môže rásť jedine, ak budeme kráčať spolu – bok po boku," hovorí autor Bystrík.


Singel vznikol v štúdiu Studio 7 a veľmi príjemnými vokálmi do neho prispel aj spevák Robo Papp. Odzrkadlením samotného textu je letný klip, ktorý primárne znázorňuje príjemné situácie z partnerského života. "Ja osobne som si predstavoval klip pozitívne, pretože rád prinášam ľuďom piesne, ktoré ich nabijú dobrou energiou. Pevne verím, že sa nám to týmto sviežim klipom a skladbou podarilo dosiahnuť a že reakcie publika budú rovnaké, ako naše predstavy," dodáva Bystrík.

Už čoskoro bude skladba zaradená aj do streamovacích platforiem. Termíny koncertov a viac informácií o Bystríkovi nájdete na sociálnych sieťach alebo na Bystrik.com.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Linda Mináriková. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Bystrík