Americká skupina Slipknot bola z dôvodu pandémie nútená zrušiť minuloročné európske turné, ktorým chcela okrem úspechu posledného albumu osláviť aj 25. výročie pôsobenia na hudobnej scéne. Slovenským fanúšikom nu metalovej muziky prinášame výbornú správu. Slipknot ponúkne svoju šou 3. augusta 2022 na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Nespútaní muzikanti z hudobnej formácie Slipknot, známi svojimi vystúpeniami v maskách, odštartovali začiatkom minulého roka európske túrné We Are Not Your Kind, na korom spolu s fanúšikmi oslavovali úspechy ostatného, rovnomenného albumu. Po niekoľých zastávkach v európskych metropolách turné prerušila situácia súvisiaca s pandémiou Covidu-19, ktorá kultúrnu oblasť na dlhé mesiaca umlčala. Nu metalové hviezdy v týchto dňoch potešili svojich priaznivcov a ohlásili nové dátumy svojich koncertov.


V rámci európskeho turné sa Slipknot po prvýkrát predstaví aj na Slovensku. Premiérové vystúpenie legendárnej formácie, ktoré bolo plánované v júli minulého roka, sa uskutoční v Bratislave 3. augusta 2022 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Návštevníci podujatia si môžu užiť skladby zo spomínaného albumu We Are Not Your Kind, zaznejú však aj najväčšie hity zoskupenia, ktoré mapujú ich 25-ročné pôsobenie na hudobnej scéne. Jedinečnú farebnú pódiovú scénu umocní zážitok z kvalitnej tvrdej muziky.

Vstupenky na koncert budú v predaji už od 1. septembra od 10:00. Všetky podrobnosti nájdete na oficiálnom webe www.vivien.sk. Fanúšikom, ktorí si zakúpili vstupenky na minuloročný zrušený koncert, bude umožnený prednostný nákup vstupeniek už od 26. augusta.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Janka Marczellová. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Slipknot