Dorota Nvotová (sa) s bulvárom neserie, ale to sa možno zmení! Speváčka, herečka a v posledných rokoch aj organizátorka netradičných dovoleniek v Nepále aktuálne na poučný výlet pozýva aj redaktorov najčítanejšieho slovenského denníka. Tí si totiž ulietavajú na "prekvapujúcej" informácii, že v Nepále sa nepoužíva toaletný papier.

V stupídnom článku, ktorý je tradične o hovne (tak ako aj tento, ale čo už, keď vás to baví), denník cituje a parafrázuje niekoľko Dorotiných vyjadrení o živote v Nepále, ktorý je nepochybne zaujímavý a plný dobrodružstiev. Jeho autorku však najviac zaujal fakt, že Nvotová v Nepále žije bez toaletného papiera. Až natoľko, že táto dôležitá informácia sa okrem nadpisu objavila v celom, ani nie 10-riadkovom texte ešte trikrát, pričom autorka na konci so smútkom priznáva, že sa jej nepodarilo zistiť, čo by asi tak mohla speváčka na vytieranie zadku použiť.

Dorotu Nvotovú takto spracovaný článok o jej živote pod Himalájami pobavil natoľko, že na svojom Facebooku spísala priam encyklopedický návod. Pobavte sa aj vy:

Milí novinári, namiesto toaleťáku používam vodu, tak ako celý tretí svet. Je to hygienickejšie a ekologickejšie a lacnejšie. Dokonca tu v Ázii majú aj špeciálne hadice, s ktorými si streknete rovno na ritný otvor a nezamočíte si tak celý zadok, čo sa stáva pri používaní malých kýblikov v chudobnejších domácnostiach bez hadice. Kýblik sa používa tak, že ho naplníte vodou, chytíte do pravej ruky, a lejete si to medzi ritné polky a ľavou rukou si umývate hovno. Je lepšie si najprv jednu várku iba naliať, aby ste sa nedotkli čerstvého hovna, a až keď ho prvý prúd vody trochu zmyje, použiť ľavačku na dokončenie práce. Špeciálne pre slovenský bulvár môžem spraviť u seba deň otvorených dverí, kde budem ponúkať live ukážku.

My len dodávame, že Dorote fandíme viac ako bulváru, a preto odporúčame namiesto toaletného papiera používať buď najčítanejší denník alebo jeho najväčšieho konkurenta.

Foto: Facebook.com/dorotanvotova

Súvisiaci interpreti: Dorota Nvotová