Anglická speváčka Ellie Goulding vedela, že na piesni k novej bondovke pracuje Sam Smith. Dvadsaťosemročná rodáčka z Herefordu to uviedla v rozhovore pre britské Heart Radio. Smith pritom túto informáciu dlhý čas tajil a v jednom z rozhovorov dokonca naznačil, že skladbu pre film Spectre by mohla nahrať práve Goulding.

Na piesni Writing's On The Wall, ktorú chcú verejnosti predstaviť 25. septembra, spolupracoval Sam Smith s duom Disclosure. Autorsky sa na nej podieľal aj Jimmy Napes, ktorý pracoval aj na spevákovom hite Stay with Me. Práve Napes vraj neudržal tajomstvo a prezradil Ellie, kto skladbu nahrá. "Vedela som o tom pomerne dlhý čas. Pracovala som s Jimmym Napesom, nemal mi to povedať, ale urobil to. Vykĺzlo mu to, pretože jednoducho nedokáže klamať. Vedela som o tom celú večnosť!" opísala interpretka, ktorá vraj nechcela podporovať klebety o tom, že predmetnú skladbu nahráva ona.

"Myslela som si, že to postupne utíchne. Potom som celkom nevinne na Twitter zavesila Live and Let Die, pričom som nevedela, že ide o pieseň k bondovke," objasnila speváčka. Podľa vlastných slov by ju potešilo, ak by jej v budúcnosti ponúkli rolu bondgirl. Ako prezradila, dokáže sa biť a je v dobrej kondícii, je preto presvedčená, že by sa na túto úlohu hodila. 

Ellie Goulding v novembri uvedie na trh album Delirium, ktorý začiatkom roka 2016 predstaví na európskom turné. V rámci neho zavíta aj do okolitých krajín - 23. januára sa predstaví vo Varšave, 29. januára vo Viedni a v sobotu 30. januára v Prahe v O2 aréne. "Popisuje dni, keď som neskutočne šťastná a niekedy zase presne naopak. Som vlastne stále v stave delíria," hovorí speváčka o albume, na ktorom sa bude nachádzať aj hit Love Me Like You Do, ktorý nahrala pre soundtrack filmu Päťdesiat odtieňov sivej. Novinka ponúkne aj ďalších 15 skladieb, v deluxe verzii ešte o šesť viac. Horúcou novinkou je singel On My Mind, ktorý speváčka predstavila pred pár dňami a v sobotu ho predstavila aj naživo na Apple Music Festivale


Zdroj: SITA (NME.com)
Foto: Joel Ryan/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding