Usmievavý britský sympaťák, spevák a skladateľ Ed Sheeran, ktorého chytľavá hudba znie zo všetkých svetových rádií, dorazí začiatkom budúceho roka s ešte čerstvým druhým štúdiovým albumom x i za fanúšikmi do Českej republiky. 12. februára 2015 v Prahe v priestoroch Fora Karlín.

O vstupenky na jeho vôbec prvý koncert v Českej republike bol obrovský záujem a zmizli za päť dní. Na mnohých fanúšikov lístky nezostali, ale teraz majú ďalšiu šancu sa na koncert dostať. Po niekoľkodennom jednaní s manažmentom Eda Sheerana i so zástupcami objektu Forum Karlín sa podarilo dohodnúť navýšenie kapacity a k dispozícii tak bude limitovaný počet ďalších vstupeniek.

Ich predpredaj bol už spustený a je možné predpokladať, že aj tieto lístky zmiznú v priebehu pár hodín. Cena vstupeniek na pražský koncert zostáva aj v limitovanej sérii v pôvodnej cene 990 Kč. "Záujem fanúšikov o vstupenky bol obrovský. Sme radi, že sa nám podarilo vyjednať navýšenie kapacity a nie je nutné koncert presúvať napr. do väčšej haly, v ktorej by z technických dôvodov nebolo možné zaistiť tak kvalitný zvuk a príjemné prostredie, aké ponúkajú práve priestory Fora Karlín," uvádzajú zástupcovia usporiadateľskej agentúry Charm Music.

Ed Sheeran v rámci európskeho turné vo väčšine miest vystúpi v stredne veľkých a veľkých halách, pražský koncert tak bude svojím spôsobom unikátny, pretože sa v porovnaní s ostatnými uskutoční v komerčnejšom prostredí a ponúkne tak fanúšikom omnoho bližší kontakt s umelcom a vrelou atmosférou.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Iva Boková.

Súvisiaci interpreti: Ed Sheeran