Katarína Knechtová sa nikdy netajila tým, že teritóriom jej pôsobnosti je predovšetkým Slovensko. Je hrdá na to, že je slovenská speváčka spievajúca po slovensky, a preto sa rozhodla stať tvárou nadácie Dobré zo Slovenska, ktorej cieľom je podporiť predaj našich výrobkov a následne pomôcť tým, ktorí to potrebujú.

"Získané finančné prostriedky sa budem snažiť rozdeliť do všetkých regiónov Slovenska, prednostne tam, kde je situácia najakútnejšia. Sama viem o takých nemocniciach, no aj o celkom konkrétnych ľuďoch," uviedla Knechtová.

Myšlienku nadácie podporí aj celkom novou skladbou, ktorá sa stane jej ďalším singlom. Prvýkrát ju odprezentuje 26. novembra v Bratislave na oficiálnom predstavení nadácie Dobré zo Slovenska, do rádií sa však dostane až v januári 2014.

K novej skladbe plánuje speváčka natočiť aj videoklip. O ten sa postará Martin Kazimír, režisér študentského filmu Zem je guľatá. Okrem toho Katarína hosťuje na Unplugged turné Davida Kollera a jej fanúšikovia ju budú môcť vidieť i na spoločných koncertoch so skupinou IMT Smile, ktoré sa uskutočnia 4. decembra v Bratislave a 7. decembra v Košiciach.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla PR manažérka speváčky Eva Bacigalová.

Súvisiaci interpreti: Katarína Knechtová