Kapela Napořád v zložení Ondřej Škoch, Petr Kužvart, Barbora Fialová a Josefína Čermáková vznikla len tento rok na jar počas pandémie a už stihla vytvoriť autorské piesne na celú dosku. Teraz predstavuje prvý klip k singlu Miláček podľa scenára Viktora Hlobil.

Príbehom dvoch partnerských dvojíc muzikantov, ktorý sa odohráva v nefalšovanej retro atmosfére, sa prelína živý koncert kapely Napořád v hudobnom klube Retro Music Hall. "Na prvé počutie je jasné, že v Miláčkovi jednoznačne vedú dievčatá a chalanom celkom nakladajú. Chceli sme túto tému v klipe trochu odľahčiť, dať divákom možnosť sa nad ním povzniesť a zasmiať sa. Náš filmársky tím prišiel s nápadom na retro štýl a náš príbeh do neho geniálne zapadol. Koncertný záver v klube Retro Music Hall sme si všetci veľmi užili. Aj po náročnom víkende sme sa tam cítili jednoducho skvele," hovorí speváčka Barbora Fialová.


"Natáčanie klipu Miláček bol veľmi silný zážitok. Cítila som nervozitu, ale aj ohromnú radosť z toho, čo vytvárame spoločne s tímom, s ktorým spolupracujeme," hovorí speváčka Josefína Čermáková. Skladba Miláček vznikla ako jedna z prvých po zrode kapely Napořád. "Miláček k nám prišiel rýchlo a nečakane. Viktor priniesol text, ktorý ma okamžite inšpiroval k hudbe Som žena. Nechej si o mne zdát. Refrén, ktorý si s nami v lete publikum spievalo hneď po prvom počúvaní," uvádza autor hudby Ondřej Škoch.

Singel nahral s kapelou tento rok v lete britský producent Clint Murphy, ktorý následne zprodukoval aj ďalších päť piesní. Kapela Napořád je vydá svoj debutový album na jar 2021. "Až sa uvoľnia opatrenia, plánujeme dotočiť s Clintom zvyšok dosky," hovorí trubkár Petr Kužvart. Okrem albumu pripravuje kapela Napořád pre svojich fanúšikov už tretí on-line koncert, tentoraz v predvianočnom duchu. Poslucháči sa k nemu budú môcť pripojiť v nedeľu 20. 12. od 19:00 na YouTube kanáli kapely Napořád. Predchádzajúce on-line vystúpenie kapely Napořád v Retro Music Hall z tohtoročného októbra si môžete pustiť TU.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Michaela Fialová Rozšafná. Text správy sme upravili.