Na slovenskej klubovej scéne sa po kratšej odmlke opäť hlási o slovo legendárny Metro klub v Šali. V piatok 7. septembra sa na otváracej noci predstaví Janko Kuric a jeho Vidiek.

Po letnej rekonštrukcii sa klub otvorí na začiatku klubovej sezóny v novom šate. Tematické zameranie klubu však ostane aj naďalej rôznorodé, s programom, ktorí má ambície prilákať i ľudí z iných miest. Od elektronických klubových nocí až po rockové koncerty, či diskotéky. Tomu zodpovedá aj program prvých dvoch otváracích nocí.

V piatok 7. septembra bude klub slávnostne znovuotvorený za asistencie legendy slovenskej hudby, ktorá to vždy vie poriadne roztočiť, skupiny Vidiek. Ostrieľaným vidiečanom bude sekundovať pop-rocková kapela Soundplay z Nových Zámkov.

Po tom, ako sa zmenami interiéru pokochajú priaznivci živej hudby, príde v sobotu na rad poriadna partykolaudácia s príslušným názvom Great Opening. O tú sa postará nielen slovenská techno špička na čele s DJom Tokym ale i hostia z Poľska - Tomash Gee, Schimek a Bajk.

http://www.metroklub.sk

Zdroj: Metroklub.sk, Warp.sk