Britská speváčka Lily Allen médiám až po mesiaci prezradila, že sa rozišla so svojím partnerom a hľadá nového adepta na stabilný vzťah.

Informoval o tom internetový portál s pikoškami zo šoubiznisu Contactmusic.com. Lily sa na svoj prvý väčší záťah po ukončení dva a pol ročného vzťahu so Sebom Chewom vybrala v utorok a to rovno na odovzdávanie cien pánskeho lifestyleového časopisu GQ pre mužov roka. Na slávnostné podujatie v londýnskom Royal Opera House sa nahodila do dlhých červených šiat a počas večierka pre denník The Sun prezradila: "Nikto ma nikdy nebude chcieť. Jeden z dôvodov prečo som tu je, že som opäť na trhu a potrebujem znovu nabrať skúsenosti. Už ani neviem, či ešte dokážem niekoho zbaliť."

Na spomínanom večierku jej to zrejme nevyšlo. Opäť raz sa jej však podarilo upriamiť na seba pozornosť. Neskôr sa totiž opila a poriadne vytočila Madonnu počas jej slávnostného príhovoru pred odovzdaním ceny Inspiration Award dizajnérovi Davidovi Collinsovi. Akoby toho neblo dosť, Lily stihla ešte jeden trapas - pri odchode na toaletu si svoje večerné šaty pristúpila a prekopŕcla sa medzi stoly.

Jeden z hostí podujatia obe situácie pre médiá s radosťou popísal: "Lily bola drzá a hlučná a počas celého príhovoru sa rozprávala s prísediacimi. Najprv si to nikto nevšimol, no potom to bolo úplne evidentné, dokonca aj Madonna na ňu hodila zlostný pohľad. Neskôr sa Lily potkla a preletela pomedzi stoly. Na to ju jej osobný PR presvedčil, že bude lepšie odísť a odviedol ju von. Neprišla ani na after-party."

Snaží sa však aj naďalej. Šikovní reportéri z denníka Daily Mail dnes zverejnili čerstvé fotky, na ktorých sa 22-ročná speváčka výborne baví počas obeda s dvoma švárnymi a úspešnými mládencami – Jamie Reynoldsom a Jamesom Rightonom z kapely Klaxons. Tí v utorok získali cenu Mercury Prize za najlepší britský album posledného roka.

Zdroj: Contactmusic.com, Dailymail.co.uk