Americká speváčka Rihanna sa priznala, že by rada svojej britskej kolegyni pomohla zbaviť sa drogovej závislosti a vrátiť sa ku svojej úspešne rozbehnutej kariére.

Informoval o tom internetový magazín Contactmusic.com. Chcela by to dosiahnuť tak, že by spoločne vyrazili na turné po amerických mestách. Autorka hitu 'Umbrella' verí, že Amy čaká veľký návrat na vrchné pozície rebríčkov i na koncertné pódiá a už sa jej comebacku nemôže dočkať.

"Bojím sa o Amy. Chcem aby sa jej stav zlepšil lebo ju a jej hudbu milujem. Nepochybujem o tom, že môže byť v Amerike ešte úspešnejšia ako doteraz aj napriek tomu, že je spájaná s drogovou závislosťou. Bolo by fantastické, keby sme mohli ísť spolu na turné po Spojených štátoch. Bola by som veľmi rada, keby sa ku mne pridala." – povedala len 19-ročná R'n'B hviezda z Barbadosu.

Amy Winehouse spravila prvý krok k úspešnému návratu na vrchol britskej scény v utorok, keď zažiarila na odovzdávaní cien Mercury Prize a stala sa hviezdou večera i napriek tomu, že si cenu odniesli Klaxons.

Zdroj: Contactmusic.com