Raperka Eve odmieta reči o tom, že si zaplatila na noc prostitútku. Takéto ničím nepodložené špekulácie považuje za absurdné.

O hip-hopovej hviezde, ktorej skutočné meno je Eve Jihan Jeffers, kolujú klebietky, podľa ktorých údajne strávila niekoľko hodín s dámskou eskortou počas svojho pobytu v Setai hoteli v Miami na Floride v júli tohto roka. 28-ročná Eve však v rozhovore pre Allhiphop.com tvrdí, že informáciu si vymyslel niekto, kto chcel začať proti nej nenávistnú kampaň.

"Za prvé, je to úplne absurdné, a za druhé, ak by som chcela mať s niekým sex, tak by som to určite neriešila cez prostitútku. Mám okolo seba dosť ľudí, ktorí pre mňa buď pracujú alebo ktorých poznám, takže ak by som skutočne cítila takú nezadržateľnú potrebu s niekým sa vyspať, tak by som sa obrátila na nich, aby mi niekoho pomohli nájsť. A za tretie, bola som v tom čase v New Yorku so svojou mamou a mojím malým bratom, takže vôbec netuším, kde na niečo také prišli. Je to jedna z najkomickejších klebiet, aké som kedy o sebe počula."

Raperka z Philadephie vydá 16. októbra svoj štvrtý album 'Here I Am', na ktorého produkcii sa podieľali producentské esá ako Dr. Dre, Swizz Beats, Timbaland, Danja či Kanye West. Eve stihla v posledných mesiacoch obohatiť aj svoju hereckú kariéru, keď si zahrala v nezávislej filmovej dráme Ego.

Zdroj: Contactmusic.com, Allhip-hop.com