Škótska folková speváčka sa priznala, že je už unavená z hrania na gitare na pódiu. Údajne chodí na hodiny tanca k choreografke Kanyeho Westa.

Autorka hitu 'Suddenly I See' sa na svojom novom singli 'Hold On' dala dokopy s tanečnou hviezdou Natriciou Bernard, ktorá je členkou tanečnej skupiny Kanyeho Westa a spolupracovala aj s kapelou Scissor Sisters. Stretnutie s ňou prinútilo KT (Kate) Tunstall na chvíľku odložiť svoju gitaru a začať sa venovať tancu. "Teraz, keď som objavila svoje tajné tanečné schopnosti, som nabudená napísať rýchlu skladbu, pri ktorej nebudem musieť len tak postávať na pódiu s gitarou." – zavtipkovala 32-ročná Kate, ktorá je držiteľkou ocenenia Najlepšia britská sólo umelkyňa z minuloročných BRIT Awards.

"Mala som s Natriciou dve hodiny tanca a bolo to úžasné. Nikdy predtým som netancovala pokiaľ nepočítam ťapkanie v piatich rokoch. Natricia je obľúbenou tanečníčkou Kanye Westa a vidím prečo, je fantastická."

Kate dúfa, že jej nový album 'Drastic Approach', ktorý vyšiel v pondelok 10. septembra, zachytáva tento jej nový funky postoj: "Bývam v severozápadnom Londýne, kde nepočujete nič iné len tučné dancehallové beaty tlčúce z okoloidúcich áut. Chcela som tento element preniesť v podobe tvrdších rytmov aj na svoj album."

http://www.kttunstall.com

Zdroj: Contactmusic.com