V bulvárnych plátkoch sa rozpútali podozrenia o romantickom vzťahu Petea Dohertyho a vdovy po Kurtovi Cobainovi, Courtney Love.

Frontman britskej skupiny Babyshambles Pete Doherty je momentálne na rehabilitácii vo wiltshirskej klinike, kde sa snaží zbaviť svojej drogovej závislosti. Courtney Love speváka navštívila, aby mu pomohla prekonať problém, s ktorým sa v minulosti aj sama musela vyrovnávať. Doherty dostal na túto príležitosť i priepustku a tak mali bulvárni novinári možnosť zhliadnuť, ako sa dvojica pri obede v podniku Wetherspoons nežne pobozkala.

Zdroj blízky spevákovi pre britský denník The Star povedal: "Pete rešpektuje Courtney, pretože má za sebou veľa prekážok, ktorým momentálne čelí i on a zdajú sa mu neprekonateľné. Prechádza veľmi dôležitým obdobím. A podpora Courtney, ktorá na rozdiel od mnohých rockových osobností svoje drogové peklo prežila, je preňho obrovskou pomocou a inšpiráciou. Výborne sa porozprávali. Bolo veľmi dojemné vidieť ich, ako sa bozkávajú. Majú veľa spoločného, pretože obaja sú hudobníkmi, majú samozničujúcu povahu a poetickú dušu."

Napriek sľubne sa rozvíjajúcemu vzťahu s Courtney je Pete, ktorého rehabilitácia sa začala pred mesiacom, údajne rozrušený z toho, že jeho bývalá priateľka Kate Moss má nového milenca. Britská supermodelka začala v auguste randiť s frontmanom kapely The Kills, Jamie Hinceom, a údajne je beznádejne zamilovaná. S Dohertym sa rozišla v júni po tom, ako strávil noc s juhoafrickou modelkou Lindi Hingston.

Zdroj: Mtv.co.uk, Thestar.co.uk