Začiatkom novembra sa v troch slovenských mestách – Košice, Banská Bystrica a Bratislava, predstaví jedna z najväčších hviezd českej populárnej hudby posledných rokov Aneta Langerová.

Slovenskí fanúšikovia si tieto tri koncerty budú môcť vychutnať v rámci turné s názvom Aneta tour 07. Na koncertoch odznejú hity 'Malá mořská víla' a 'Podzim' z aktuálneho albumu 'Dotyk', ale i výber najlepších skladieb z debutu 'Spousta andělů'. Počas takmer dvojhodinových koncertov, sa fanúšikovia môžu tešiť aj na skvelú svetelnú šou doplnenú projekciami, na príprave ktorých sa podieľala i samotná Aneta.

Aneta vystúpi na turné s kapelou v zložení – a.m.almela (el. gitara), Martin Ledvina (el. a ak. gitara), Jakub Zitko (klávesy), bubeník Jon Bennett, DJ Sebastien Richard a doplnená o jazzovú huslistku Annu Mlinárikovú.

Anetin prvý singel 'Malá mořská víla' z aktuálneho albumu 'Dotyk' boduje v hitparáde IFPI s veľkým úspechom, keďže už vyše 6 mesiacov sa drží v prvej dvadsiatke. Ďalším singlom bude skladba 'Podzim', ktorého jedinou autorkou je Aneta a bol k nemu natočený animovaný videoklip.

Hosťom turné bude slovenská kapela Komajota, ktorá vznikla v roku 2005. Na debutovom albume s názvom 'Časopriestor' sa nachádza 14 skladieb. Úvodný singel 'Ráno v novinách' už niekoľko mesiacov úspešne rotuje v slovenských rádiách.

Termíny slovenských koncertov "Aneta Tour 07":

7. november 2007 : Košice – Infiniti Aréna
8. november 2007 : Banská Bystrica – Dom kultúry
10. november 2007 : Bratislava - PKO

Vstupenky je možné zakúpiť v sieti Ticketportal.

Hlavným partnerom turné je spoločnosť Sony Ericsson, ďalšími partnermi sú spoločnosti Renault a Diesel.

www.langerovaaneta.cz
www.xl.sk

Zdroj: Sony BMG