Víťaz piateho ročníka súťaže Coca Cola Pop Star prichádza s novou kolekciou piesní. Volá sa „Len ty a ja“ a rovnako ako tá prvá vychádza vo vydavateľstve Street Production.

Tento spevák po prvýkrát zaujal v úplne inom projekte – Kapela na predaj. Jopo vtedy v spolupráci s TV Markíza vyhlásil súťaž, ktorá mala dať priestor nádejným talentom. Bystrík u divákov zarezonoval a presadil sa v silnej konkurencii. Dlho sa však nič nedialo, až kým neposlal svoje nahrávky do súťaže, ktorú nakoniec pred dvoma rokmi vyhral. Nasledovalo debutové CD „Mám čo som chcel“, pár úspešných hitov v rádiách („Poďme spolu tlieskať“) a koncerty.

Novinka „Len ty a ja“ prichádza do distribúcie v pondelok 22. októbra. Oproti prvotine je vyzretejšia. Bystrík sa evidentne vypracoval a posunul dopredu nielen spevácky, ale predovšetkým hudobne. Druhý album vznikal pod taktovkou producenta Mareka Rakovického, ktorý dal nahrávkam moderný a priezračný zvuk. Bystrík pri tvorbe nových priesní spolupracoval aj s jedným z najlepších súčasných slovenských textárov – s Vladom Krauszom.

Momentálne môžete Bystríka zachytiť v rádiách aj v pesničke "Svet na doskách", ktorú spieva spolu s Mishou, Zuzanou Smatanovou a Ivom Bičom.

Peter Lehotský
Foto: Street Production