Hollywoodski rodičia sú známi tým, že dávajú svojím potomkom neobvyklé mená. Zaradil sa medzi nich aj Anthony Kiedis, ktorému sa 2. októbra narodil syn.

Prvorodený syn muža číslo jeden v alternatívnej funk-rockovej kapele Red Hot Chili Peppers dostal zvláštne meno Everly Bear. V preklade to znamená niečo ako "Navždy Medveď" a chlapča bude s týmto menom dokonca i pokrstené. U nás by to zrejme prešlo u máloktorého farára, ale v Hollywoode je možné všetko. Anthony meno vybral spolu so svojou priateľkou modelkou Heather Christie, ktorá mu potomka porodila.

Charizmatický rockový spevák prezradil v rozhovore pre magazín People tajomstvo výberu tohto špeciálneho mena: "Mali sme dlhý zoznam mien, ale myslím, že toto ma napadlo kvôli Everly Brothers, čo je jedna z mojich najobľúbenejších kapiel. Mama vymyslela druhú časť - Bear. Dáva mi to zmysel, lebo pochádza zo mňa a ja sa cítim ako súčasť medvedieho klanu, a myslím, že je pekné mať kúsok matičky Zeme vo svojom mene."

Kiedis taktiež priznal, že otcovstvo má zatiaľ dosť jednoduché: "Byť otcom je veľký rozdiel, je to úplne iné ako predtým. Spím však kedy môžem, zatiaľ mi to príliš nekomplikuje. Je to veľmi kľudné a pohodové dieťa."

Zdroj: Contactmusic.com