Zakladajúca členka populárnej britskej dievčenskej skupiny Sugababes, Keisha Buchanan, bude musieť podstúpiť operáciu prietrže.

22 ročná speváčka hovorí, že neúprosný a nemilosrdný program skupiny, si konečne vybral daň na jej tele a preto sa teda bude musieť podrobiť operácii: "Musím čoskoro absolvovať operáciu, pri ktorej mi odstránia prietrž. Cítim veľké vnútorné napätie a bojím sa, ako to všetko dopadne. Ako budem po operácii robiť modelku, ako budem robiť model na obrazy, aké budem dávať rozhovory, ak to zle dopadne...neviem čo potom spravím a práve toho sa bojím."

Pri prietrži (medicínsky názov je hernia) ide o mierne vyklenutie brušnej steny alebo slabiny a jedinou liečbou je operácia.

"Každý mi hovorí, že sa nemám znepokojovať, že všetko dobre dopadne. Ale ja si nemôžem pomôcť. Som proste taká, aká som." - dodala Keisha, ktorá momentálne vedie v britských hudobných rebríčkoch so svojou skupinou Sugababes vďaka piesni 'About You Now', a priznala, že sa tiež obáva o svoju pokožku.

"Mojou najväčšou neistotou a o čo sa najviac bojím, je moja koža. Keď som mala 17 rokov mala som ovčie kiahne a teraz, keď som hocikedy v strese, alebo unavená, na mojej pokožke sa objavia fľaky a materské znamienka. Navštívila som veľa špecialistov, ktorí mi dali rôzne krémy, ale neúčinkujú. Som z toho veľmi deprimovaná a moja pokožka tak trpí ešte viac."

Držíme teda Keishe palce, aby všetko dobre dopadlo a aby sa po operácii rýchlo vrátila na hudobnú scénu.

Zdroj : music-news.com