Eminem sa stretáva so ženou, ktorá sa údajne veľmi nápadne podobá na jeho bývalú manželku Kim Mathersovú.

Raper sa s Kim, matkou jeho 11-ročnej dcéry Hailie, po druhýkrát rozviedol minulý rok v decembri a podľa rôznych správ vraj momentálne prežíva romantické chvíle s bývalou kaderníčkou a manažérkou hudobného štúdia Marni Brightovou z Detroitu.

Novinám New York Post zdroj prezradil: "Marni pracuje v štúdiách FBT v Michigane, kde Eminem práve nahráva. Je to takmer presná kópia Kim a on je ňou doslova uchvátený. Marni sa nedávno rozišla so svojím priateľom, s ktorým chodila štyri roky."

Zástupca 35-ročného rapera Dennis Dennehy potvrdil, že Eminem sa s Marni pozná, ale špekulácie nepotvrdil, keď prehlásil: "Nie sú do seba zamilovaní."

Eminem si bývalú manželku Kim po prvýkrát zobral v roku 1999, manželstvo im však vydržalo len dva roky. Pár opäť vstúpil do manželského zväzku v januári 2006, ale Eminem požiadal o rozvod už v apríli toho istého roka, teda o necelé štyri mesiace.

V marci tohto roka dosiahol Eminem súdnou cestou opatrenie, ktoré zakazuje jeho bývalej žene verejne ho urážať, pretože to môže poškodiť ich dcérke Hailie. Súdny príkaz Kim nariaďuje, aby okamžite prestala používať na adresu svojho bývalého manžela "hanlivé, pohŕdavé, poburujúce a iné komentáre".

Zdroj: music-news.com