Fergie, vlastným menom Stacy Ann Ferguson, sa údajne zasnúbila so svojim priateľom, hercom a modelom Joshom Duhamelom.

Tento pár, ktorý spolu chodí už niečo vyše troch rokov, oznámil túto pre nich šťastnú správu 26. decembra 2007. Josh však odmietol prezradiť, či sa zasnúbili priamo na Vianoce a ako to celé prebiehalo.

Zástupca Josha Duhamela síce potvrdil, že pár sa zasnúbil "nedávno ", ale tiež nechcel žiadne ostatné podrobnosti zatiaľ konkretizovať.

Údajne odvtedy ako je 32 ročná Fergie zasnúbená, volala už všetkým svojim priateľom a celej rodine, aby im mohla túto radostnú správu povedať.

Zdroj povedal: "Fergie zavolala veľkému množstvu svojich priateľov, aby im povedala túto správu. Taktiež sa vyjadrila, že momentálne je asi najšťastnejšou ženou na Zemi."

Fergie sa dokonca začiatkom tohto mesiaca vyjadrila, že so zásnubami sa vôbec neponáhľa, pretože sa už aj tak cíti s Joshom ako v manželstve.

Speváčka The Black Eyed Peas, ktorá s 35 ročným hercom chodí od roku 2004 vtedy povedala: "My s Joshom sme prakticky ženatí. Neuveriteľne ho milujem a on vie ako sa má správne k žene chovať a navyše ma dokáže vo všetkom rešpektovať."

Zdroj : music-news.com