Gary Barlow prikázal svojej manželke, aby pred ním zamkla všetky darčekové koše s jedlom, keďže cez Vianoce nechce zbytočne pribrať.

Táto hviezda skupiny Take That, ktorá bola behom 90. rokov prezívaná 'tučko', prijala tucty zvláštnych gastronomických košov plných syrov, čokolád a vín od svojich priateľov a rodiny. Medzi tými, čo poslali Garymu takýto kôš sa našli aj také osobnosti ako napríklad Sting, alebo Sir Elton John.

Zdroj pre britský denník Britain's Daily Express newspaper povedal: "Všetci mu posielali veľké darčekové koše, Gary ich mal naozaj mnoho. Dokonca žartoval, že ich musela manželka pred ním zamknúť."

"Gary je veľmi čestný v dodržiavaní svojej diéty a v tom ako bojuje aby zostal štíhli. Momentálne má vynikajúcu váhu a dúfa, že si ju aj udrží."

36 ročná popová hviezda, ktorej váha dosiahla až na 105 kíl, nedávno priznala, že váha sa jej vrátila do normálu až potom ako sa skupina Take That v roku 2005 dala opäť dokopy. Dovtedy tvorila jedálny lístok tohto speváka hlavne strava z rýchlych občerstvení ako hranolky a hamburgery.

Gary povedal: "Momentálne sa veľmi starám o to, čo jem. Keď sa na to naozaj nesústredím, tak sa moja váha koncom týždňa zvýši aj o pár kilogramov."

Zdroj : music-news.com