Najpredávanejší album histórie s vyše 104 miliónmi predaných nosičov - 'Thriller' od Michaela Jacksona, vyjde vo februári 2008 v špeciálnom vydaní pri príležitosti jeho 25. výročia. Na špeciálnom vydaní s názvom 'Thriller 25' bude aj pôvodná skladba 'The Girl Is Mine' s hlasom Paula McCartneyho, aj keď bulvárne plátky mylne informovali o jeho "vystrihnutí" z nahrávky.

'Thriller 25' bude okrem pôvodných skladieb albumu obsahovať i šesť bonusov v podobe úplne nových skladieb Kráľa popu v spolupráci so súčasnými hviezdami ako Will.i.am, Akon, Kanye West či Fergie.

Istý reportér v USA však túto informáciu buď nepostrehol alebo nepochopil. Svojím bulvárnym článkom vyvolal vlnu znepokojenia, keď zverejnil neoverenú informáciu, podľa ktorej sa Michael Jackson rozhodol úplne vystrihnúť hlas Sira Paula McCartneyho z hitu 'The Girl Is Mine' a nahradiť ho hlasom producenta, rapera a vokalistu Will.i.ama z Black Eyed Peas. Reportér vo svojom článku taktiež tvrdil, že ide o dôkaz zničeného priateľstva oboch hudobných legiend.

Vydavateľstvo Sony BMG túto informáciu rázne poprelo a upozornilo na fakt, že na novom vydaní albumu bude originálna verzia s Paulom McCartneym i nová s Will.i.amom. Sony BMG zároveň upozornilo, že na stránke Michaeljackson.com, ktorá je oficiálnou stránkou albumu 'Thriller 25', streamuje originálnu skladbu pod názvom 'The Girl Is Mine' (with Paul McCartney), ktorý jasne naznačuje, že tento veľký hit na albume nebude chýbať.

V neprospech bulvárnych výmyslov o nepriateľstve spevákov hovorí i fakt, že Paul McCartney na svoje nedávno vydané DVD 'The McCartney Years' zaradil ich ďalší spoločný hit 'Say Say Say'.

Okrem špeciálneho vydania klasického albumu 'Thriller' z roku 1982 sa v tomto roku od Michaela Jacksona pravdepodobne dočkáme aj hosťovania na albume R&B speváka Ushera - v zatiaľ nemenovanej skladbe, v ktorej by sa mal okrem Michaela ako hosť predstaviť i raper T-Pain.

Nemenej očakávaný je i comeback legendárnej súrodeneckej formácie The Jackson Five, ktorého súčasťou by mal byť v priebehu tohto roka aj Michaelov návrat na koncertné pódiá.

Zdroj: Undercover.com.au, Michaeljackson.com, wikipedia.org