Rara Avis vystúpi v Subclube už budúcu stredu 27. februára. Táto bratislavská kapela vznikla s myšlienkou sublimovať najrôznejšie hudobné štýly a myšlienky ľudí, ktorí sa okolo kapely točili od roku 2004.

V súčasnosti má Rara Avis dvoch členov. Daniel a Rado a.k.a. Starchoc sa navzájom striedajú za gitarou, basgitarou a syntetizátorom. Songy, ktorých výlučne anglické texty skladá Daniel, sú sledom voľných asociácií na hrane noža. Ich vokálnemu podaniu dáva Starchoc silný emocionálny nádych, no chalani sa EMO necítia a hrdo vravia, že nevedia čo to je.

Názov kapely vznikol z Kalifornského Leggetu, no pôvodne ide o názov básne Annie Rose Bond. Ak si chcete pred koncertom RaRa Avis vypočuť, máte hneď niekoľko príležitostí. Rozhovor s kalpelou v Rádiu_FM si vďaka Fresh_FM môžete vypočuť tu.

Rara Avis na koncerte podporí mladá slovenská kapela The Infants. Štvorica alternatívnych hudobníkov sa dala dohromady presne pred rokom a dodnes vytvorili 8 originálnych autorských piesní, ktoré budú naživo prezentovať aj na budúcu stredu v Subclube.

Rara Avis
The Infants

streda 27. február 2008, 20.00
Subclub, Bratislava

Zdroj: Subclub