Naše hlavné mesto poctila svojou návštevou legendárna zostava z New Jersey. Chalani zo skupiny Naughty By Nature sú už od včera na Slovensku. Vinnie a Treach so svojím dídžejom menom Lord Vader si prišli Bratislavu vychutnať o deň skôr a dnes, piatok 7. marca, sa predstavia v bratislavskom PKO.

Ako sami vravia, veľmi sa tešia na dnešný koncert a na svojich fanúšikov. Počas svojho aktuálneho európskeho turné už stihli navštíviť Dublin, Záhreb či bulharskú Sofiu, kde mali vypredanú halu a veľmi pozitívne ohlasy. Bratislavskému koncertu predchádzala zaujímavá a netradičná kampaň a tou bola vzducholoď s informáciou o ich vystúpení v PKO. Hlavným protagonistom dnešného večera sa tento nápad veľmi páčil.

Po dobrej večeri v centre mesta sa Naughty By Nature vybrali do Rádia_FM, kde poskytli rozhovor v relácii Sampler. Klinec buchli po hlavičke živým vystúpením priamo vo vysielaní a zahanbiť sa nenechal ani DJ Lord Vader, ktorý v štúdiu za gramofónmi taktiež naživo predviedol svoje umenie. Po tomto vystúpení sa so svojimi hostiteľmi vybrali po bratislavských uliciach a niekoľkých podnikoch v Starom meste. Nazvali to Tour de Bratislava.

Treba už len dodať, že na dnešnom koncerte sa okrem Naughty By Nature predstavia aj brejkeri Old School Brothers a legendárna petržalská skupina Názov Stavby. Vstupenky sú v predpredaji cez sieť Ticketportal do 17.00, večerná pokladňa v PKO začína predaj od 19.00. Samotné podujatie sa začína o 21.00 a jeho koncertná časť je naplánovaná na pol jedenástu, kedy sa na pódiu predstavia Názov stavby.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Kamil Krébes, organizátor podujatia.