Madonna, ktorú včera uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, prehovorila o svojej spolupráci s Justinom Timberlakeom. Superhviezdy, medzi ktorými je vekový rozdiel 22 rokov, dali hlavy dohromady pri tvorbe pilotného singla '4 Minutes' Madonninho očakávaného albumu 'Hard Candy'.

"Naozaj si tvorbu s Justinom užívam," - povedala Madonna pre Interview Magazine, no priznala, že ho najskôr musela bližšie spoznať. "Vždy pred tým, ako sme začali písať, sme mali psychoanalytické diskusie. Posadili sme sa a začali sme rozoberať životné situácie. Rozprávali sme sa o problémoch a vzťahoch s ľuďmi. To bola jediná možná cesta, lebo viete, písať skladby s niekým je veľmi intímna vec..."

"Bola to zábava, lebo je veľmi otvorený a má talent. Je to rodený autor piesní. Nepracovala som s mnohými textármi, s ktorými by sme boli okamžite na jednej vlne a len sa tak pohrávali s rytmom slov. No on má rovnako veľký záujem o rytmus slov ako o ich význam." - uviedla speváčka.

Madonna bola včera v hoteli Waldorf-Astoria v New York City uvedená do Rock'n'rollovej siene slávy práve Justinom Timberlakeom, ktorý pri tejto príležitosti na jej adresu taktiež nešetril slovami obdivu: "Dokázala to vďaka tomu, že pracovala tvrdšie a bola šikovnejšia ako ktokoľvek iný. Spravila MTV stanicou, ktorú sa oplatí pozerať, a zaznamenala najväčší rekord v histórii hudby - 47 hitov v top 40. Stala sa najväčším menom na tejto planéte staromódnou cestou - odmakala si to."

Americkú speváčku, ktorá v auguste oslávi už svoje 50-te narodeniny, si následne uctili aj Iggy Pop & The Stooges, ktorí naživo predviedli svoje punkové prevedenie Madonninho druhého singla 'Burning Up' a jej neskoršieho veľkého hitu 'Ray of Light'.

Okrem kráľovnej popu do Rock'n'rollovej siene slávy za rok 2008 pribudli aj rocker John Mellencamp, folkový spevák Leonard Cohen, britská 60's kapela Dave Clark Five, legenda inštrumentálneho rocku - kapela The Ventures, zosnulý harmonikový virtuóz Little Walter a producenti Gamble & Huff.

Zdroj: Nme.com, Billboard.com, wikipedia.org