Bývalá členka skupiny Destiny's Child podstúpila túto "kozmetickú procedúru" v októbri minulého roka v úplnej tajnosti. To, že si svoju skromnú hruď dala vypchať silikónom, vyšlo na povrch až teraz, keď speváčka usúdila, že je vhodný čas vyložiť "karty" na stôl.

"Dala som si ich zväčšiť z veľkosti A na veľkosť B. Nechcela som nič také ako DD a celá sa tým zväčšiť na dvojnásobok - to by bola blbosť. Bola som jednoducho už mrzutá z toho, že mi nesedeli žiadne topy. Videla som jeden skutočne sexi top od House of Dereon a chcela som ho proste vyplniť!" - prezradila 27-ročná speváčka.

Kelly je z výsledku operácie nadšená a hovorí, že sa so svojími novými prsiami cíti omnoho sebavedomejšie. "Obliekla som si top a vyzerala som v ňom tak skvele! Som veľmi šťastná. Cítim sa kompletná." Napriek tomu však nechce ísť svojim mladým fanúšičkam zlým príkladom a preto ich varuje, aby zvážili všetky možnosti, kým sa rozhodnú pre plastickú operáciu.

"Je to rozhodnutie, ktoré som spravila sama pre seba. Páči sa mi to a to sa ráta. Mladým ľuďom by som však rada odkázala, aby si to poriadne premysleli, kým vbehnú na kliniku a dajú si urobiť niečo, čo by mohli neskôr ľutovať."

Zdroj: Music-news.com