Členka skupiny The Black Eyed Peas, o ktorej sa v poslednej dobe šírili správy, že so svojim snúbencom Joshom Duhamelom čaká dieťa, povedala, že tehotná chce zostať až po tom, ako sa vydá.

Správy o tehotenstve sa vynorili aj po tom, ako minulý týždeň Fergie opustila reštauráciu, kde sa podáva sushi, s trochu väčším bruchom, na aké boli u nej ľudia zvyknutí.

Speváčka povedala: "Nikdy som nebola tehotná a toto je už pravdepodobne asi dvadsiaty krát, čo sa takéto správy objavili. Takže zase poviem to, čo vždy. Nie, nie som tehotná, to je moje oficiálne vyhlásenie!"

"Nechcem byť tehotná skôr ako sa vydám. Teraz sa snažím si vychutnávať a užívať si život. Ten okamžik, keď zostanem tehotná a budem si chcieť založiť rodinu, si chcem potom užiť naplno."

Fergie, ktorá sa s Joshom zoznámila pri vystúpení The Black Eyed Peas v jeho relácii 'Las Vegas' ešte v roku 2004, tiež prezradila, že jej nadmerná hmotnosť súvisí s jej výškou.

Pre americkú televíznu show 'Extra' prezradila: "Moja výška je približne 154 centimetrov a keď priberiem čo len pár kilogramov, hneď sa zdá, že som tehotná. Ja si však myslím, že ľudí takéto špekulácie jednoducho bavia."

Zdroj : music-news.com