Na prvý pohľad gramatický blud. Na druhý tiež. A predsa to neminie nikoho. Organizátori multikultúrneho festivalu Lokal Life v Kežmarku, ktorého 6. ročník sa uskutoční 25. a 26. júla 2008 sa rozhodli, že na 1. apríla nachytajú každého. Najrýchlejší získajú najviac... koľko bude nachytaných?

Už zajtra začína predpredaj vstupeniek na letný festival Lokal Life, ktorý sa už po šiesty raz koná v Kežmarku. Hlavný dôvod prečo bude tento April (a hlavne jeho prvý deň) Šaleni je uvádzacia cena vstupeniek. Lístok na dvojdňový festival so štyrmi pódiami plnými hudby a kopou sprievodného programu v celom meste bude zajtra stáť neuveriteľných 199,- Sk. Toto nie je prvoaprílový žart. Ponuka je však limitovaná len na jeden deň. Od 2. do 30. apríla už bude cena 359,- Sk.

A prečo by ste sa mali tejto cene nadchnúť predovšetkým?

Tu sú prví potvrdení účinkujúci:

Aphrodite & High Contrast (UK)
Buty (CZ)
Puding Pani Elvisovej
Chiki Liki Tu-a
Živé Kvety
Už Jsme Doma (CZ)

Rady účinkujúcich sa budú priebežne rozširovať. Predpokladá sa účasť cca 60 domácich a zahraničných hudobných interprétov. Festival ponúka dve live pódiá, jedno elektronické na novom mieste – nádvorie Kežmarského hradu (viď. foto), a chillout stage umiestnený v stanovom tábore. Rovnako je pre návštevníkov pripravená divadelná aréna, premietania študentských filmov, súťaž vo footbagu HackySack Ponorcup, vystúpenia tanečných skupín ale aj mnoho inej príjemnej zábavy.

Pripravte sa teda vyraziť zajtra na najbližšie predajné miesto a zabezpečiť si túto zábavu za Šalenu Aprilovu cenu 199,- Sk.

Vstupenky budú v predpredaji v celej sieti Ticketpro, ktorú nájdete aj na E-ticketpro.sk, tiež v každom Kenvele, ale aj v Kežmarku v kníhkupectve Alter Ego a v Kežmarskej informačnej agentúre. Nemárnite čas, lacnejšie to už nebude.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Erik Babušiak z Lokal Life crew.