Populárnej, ale problémovej speváčke, Amy Winehouse, by mohli na tele a na tvári natrvalo zostať jazvy, ak čo najrýchlejšie neprestane s užívaním drog.

Na tvári 24 ročnej hudobníčky sa v posledných týždňoch začali objavovať chrasty, o ktorých si spočiatku myslela, že ide len o akési nakazenie kožným lišajom. Neskôr ju však doktori varovali, že ak sa jej tieto chrasty v blízkom čase nevyčistia, ostali by stopy na jej tvári natrvalo.

O Amy sa všeobecne vie, že vo svojom dome v Camdene brala kokaín a údajne bola počutá pri tom, ako hovorí: "Bolo mi povedané, že stratím svoj vzhľad ak neprestanem s braním drog, ale ja to nemôžem nechať!"

"Moje jazvy a chrasty by mohli zmiznúť, ale keď sa nebudem liečiť, ostanú mi navždy. Moja dermatologička povedala, že je to výsledok drog a mohlo by sa to dokonca šíriť aj na iné časti môjho tela, ak sa ich nevzdám."

Speváčka sa tiež obáva o to, či bude pre svojho manžela, Blakea Fielder-Civila, ktorý momentálne sedí vo väzení, stále atraktívnou, ak by jej telo zostalo posypané jazvami.

Amy povedala: "Čo budem robiť, keď Blake opustí väzenie a ja už nebudem vyzerať tak ako predtým? Už ma nikdy nebude milovať tak ako predtým."

Zdroj : music-news.com