Britský spevák James Blunt si zlomil svoj malíček po tom, ako skočil z pódia na svojom koncerte v Ashville v Severnej Karolíne v USA medzi divákov a potom bol obliehaný stovkami jeho fanúšikov.

Blunt povedal: "Vôbec neviem, prečo som skočil medzi divákov, ani čo ma k tomu donútilo. Keď sa to však už stalo, bol som v obliehaní stoviek žien aj mužov v tom obrovskom dave. Začal som teda utekať a potom jediné čo si pamätám je, že som si zlomil svoj malíček."

"Dokonca ani neviem, kde som si ho zlomil, ale horšie je, že takto nemôžem hrať na klavíri! Jediné šťastie je, že s ostatnými prstami môžem stále hrať aspoň na gitare."

Aj s takýmto zranením 34 ročný hudobník stále plánuje, že splní svoj sľub a odohrá svoj koncert pre vojakov v Kosove. Blunt v minulosti slúžil ako člen mierových jednotiek NATO, a predtým ešte v roku 1999 ako dôstojník britskej armády.

Blunt dodal: "Je to pre mňa veľmi dôležité, odohrať tam koncert, pretože som tam slúžil a viem aké to je." Nebude to však po prvý krát, čo sa tu svetová hviezda objaví, spevák tak už v roku 2006 odohral koncert pre 500 vojakov.

Zdroj : music-news.com