Americký gitarista, spevák a zakladajúci člen skupiny Kiss, poprel informácie o tom, že by bol na odchode z tejto rockovej skupiny, pretože v poslednej dobe sa práve o tejto možnosti veľmi špekulovalo.

Avšak táto žijúca legenda, ktorá na koncertoch vystupovala s maskou hviezdneho dieťaťa (The Starchild) a oblečený mávala priliehavý odev a vysoké topánky oznámila, že má v úmysle stále hrať v kapele, pretože "skupina nikdy nebola lepšia".

Tieto správy sa však príliš nezhodujú s tým, čo sa povrávalo keď Stanley v rozhovoroch narážal na to, že nebol úplne šťastný z posledného turné kapely.

"Fakt je, že aj keď sme boli na turné a cestovali sme, ku koncu som pochopil jednu vec. Mal som chuť povedať ostatným členom kapely zbohom a nech v turné pokračujú bezo mňa." - povedal Stanley.

56 ročný gitarista tiež musel prehltnúť kritiku, ktorú si skupina vyslúžila: "Niektorí ľudia nechceli, aby sme pokračovali v našej hudbe, ale oni sú pre mňa úplne bezvýznamní, pretože tvoria len nepodstatnú časť v porovnaní s ľuďmi, ktorí nám prajú."

Zdroj : nme.com