Singel '4 Minutes' sa v aktuálnom týždni stal v poradí už trinástou Madonninou skladbou, ktorá bodovala v britskom rebríčku singlov. Potvrdila tak svoju neohrozenú pozíciu ženskej sólovej speváčky s najväčším počtom hitov číslo 1 v UK charte.

Pilotná skladba jej dlho očakávaného albumu 'Hard Candy' na druhé miesto odsunula niekoľkotýždňovú jednotku 'American Boy' v podaní Estelle a Kanye Westa. Zároveň posilnila svoje prvenstvo v štatistikách The Official UK Charts Company. Za ňou je totiž s veľkým odstupom ako druhá žena s najväčším počtom singlov na vrchole britského rebríčka Austrálčanka Kylie Minogue so siedmimi No.1 hitmi. '4 Minutes' je taktiež v poradí už 60-ty Madonnin singel v top 10.

Madonnine albumy a skladby sa stretávajú s veľkých úspechom aj na Slovensku. Pravidelne dosahujú zlaté aj platinové úrovne za predaj. Nový singel s Justinom Timberlakeom a Timbalandom '4 Minutes' je po troch týždňoch na siedmej priečke hranosti slovenských rádií.

Jej jedenásty štúdiový album 'Hard Candy' vyjde na budúci pondelok 28. apríla, no Kráľovná popu niektoré svoje nové skladby prezentuje zákazníkom mobilných sietí Vodafone už tento týždeň. Každý deň je jedna zo skladieb sprístupnená na stiahnutie do mobilu v cene 49 pencí (približne 20 korún).

Skladbu je následne možné prehrávať po dobu 24 hodín, potom ju je možné nahradiť ďalšou. Včera takto exkluzívne predstavila svoju spoluprácu s Timbalandom 'Miles Away' a dnes je to skladba 'Give It 2 Me' s Pharellom Williamsom. Na albume 'Hard Candy' Madonna po prvýkrát spolupracovala s tými najväčšími hviezdami hip-hopu a urban popu.

Viacerí ju však kritizujú, že kvôli biznisu v týchto dňoch zanedbáva svoje súkromné záležitosti a rodičovstvo. V týchto dňoch sa mala v Malawi zúčastniť posledného súdneho pojednávania vo veci adopcie Davida Bandu, na ktorom by sa mala stať jeho právoplatnou adoptívnou matkou. Jej právnici však požiadali o jeho preloženie z 22. apríla na 15. mája.

Zdroj: Nme.com, Billboard.com, Forza Music