Koncert brazílskej metalovej kapely Cavalera Conspiracy bude predzvesťou letného festivalu Topfest, ktorý tento rok oslavuje svoje piate narodeniny. Brazílčanov sa kvôli dátumom v rámci ich európskeho turné na festival dostať nepodarilo a tak je ich samostatný koncert skvelou príležitosťou osláviť okrúhle výročie Topfestu už 10. júna. My vám zase ponúkame príležitosť získať dva vstupy na tento koncert zadarmo.

Projekt bratov Maxa a Igora Cavalerovcov je vyústením ich hudobného dozrievania v legendárnej death/thrash/black metalovej formácii Sepultura. Cavalera Conspiracy je o pocite neviazanosti. Sú ako bomba, ako uvoľnená a neviazaná energia. A presne tú vám ponúknu 10. júna 2008, ako pozvanie na úspešný a obľúbený medzinárodný hudobný open-air festival - Topfest 2008, ktorý sa koná 27. – 28. júna 2008, teda tradične v prvý prázdninový víkend na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom.

Koncert kapely Cavalera Conspiracy, ktorá v marci na trh uviedla svoj debutový album 'Inflikted', je jedinečnou príležitosťou osláviť okrúhle piate narodeniny Topfestu už 10. júna v Žiline. Navyše vám vstupenka na koncert, ktorá bude stáť 599,– Sk, hodí zľavu na zakúpenie dvojdňovej vstupenky na festival Topfest 2008 vo výške 100,– Sk.

Vďaka spolupráci s Agentúrou Duna, ktorá koncert a festival organizuje, vám prinášame možnosť vyhrať dve vstupenky na júnový koncert. Stačí sa zapojiť do našej súťaže.

Foto: Cavaleraconspiracy.com