Kapely Sako a Cliché pokračujú vo svojej koncertnej šnúre po Slovensku, po koncertoch vo Vrábloch, Ružomberku, Poprade, Humennom, Martine, Prievidzi a Brezne sa môžu tešiť aj fanúšikovia v Nitre, Trenčíne, Žiline, Trnave a v Bratislave, kde bude celá šnúra zakončená.

Po úspešných koncertoch na východe a na strednom Slovensku sa teda kapely presúvajú do Nitry, kde zahrajú už v stredu 7. mája, spoločne s kapelou Vetroplach. V piatok (9.5.) sa presúvajú do Trenčína, kde sa predstavia po boku žilinských The Swan Bride a víkend uzavrú v sobotu v noci v Žiline (10.5.). Vo štvrtok 15. mája Sako a Cliché potešia hudobných fanúšikov v Trnave.

Perličkou celej šnúry bude v piatok 16. mája bratislavský koncert v A4 - nultom priestore, na ktorom sa spolu s kapelami zúčastnia aj chlapci z The Swan Bride. Na záverečný koncert sú lístky dostupné v predpredaji v sieti Ticketportal a u Dr. Horáka za veľmi priaznivú cenu 100,- SK. Viac informácií o kluboch, kapelách a mestách hľadajte na myspace stránke turné Myspace.com/sakoclichetour.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Juraj Iždinský.