Už je stopercentne isté, že 8. mája sa v Bratislave objaví čierna ovca. Jedná sa o hudobnú formáciu, ktorá príde z mesta New York na Slovensko po prvýkrát. V bratislavskom klube Demar, Pri šajbách 12 v Rači, sa vo štvrtok predstaví legendárna americká hip-hopová skupina Black Sheep.

Autori albumov 'A Wolf in Sheep´s Clothing', 'Non-Fiction' a '8WM/Novakane' sú nositeľmi familiárneho pomenovania od svojich fanúšikov - Chlieb z New Yorku. V Bratislave na ich jedinečnom koncerte určite zaznejú aj klasické a novšie skladby ako 'The Choice Is Yours', 'Strobelite Honey', 'Whodat?', 'Novakane' alebo 'Sunshine'.

Dres ako hlavný člen skupiny Black Sheep necháva pozdravovať svojich fanúšikov na Slovensku a teší sa na nich spolu s celou skupinou. Komunikáciu so slovenským publikom si vyskúšajú naživo už vo štvrtok 8. mája. K atmosfére nefalšovaného uličného rapu určite prispeje aj slovenský zástupca z Petržalky, Momo s čerstvým albumom 'Nepatrím medzi...'.

O hudobná produkciu mimo jednotlivých koncertov sa v priebehu štvrtkového večera postará DJ Metys z tímu Gramo Rokkaz. Rapový večer v klube Demar ti prináša Rádio_FM, kde ešte stále môžeš vyhrať vstupenky na tento koncert.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Kamil Krébes, organizátor podujatia.