Festival Wilsonic sa podľa Residentadvisor.com stal druhým najlepším celosvetovým festivalom v mesiaci jún. Je to dôkaz, že jeho filozofia spájania umelcov a hudby zo Západu a Východu má zmysel. Príjemné prostredie Tyršovho nábrežia a charakteristická atmosféra tak robia z festivalu Wilsonic jeden z najzaujímavejších svetových festivalov.

Ocenenie od Residentadvisor a zaradenie za barcelonský festival Sónar je preto len potvrdením práce, ktorú má za osem rokov existencie festival Wilsonic za sebou. Len pre ilustráciu festival Glastonbury sa umiestnil na 8. mieste.

Festival Wilsonic sa uskutoční už tento piatok a sobotu na Tyršovom nábreží v Bratislave. Festival už tradične predstaví inovatívnu tvorbu umelcov zo strednej a východnej Európy v konfrontácii s najväčšími svetovými menami v oblasti advanced, urban & electronic music.

Najlacnejšie vstupenky v predpredaji si môžete zakúpiť na www.wilsonic.sk/tickets. Zákazníci O2, generálneho partnera Wilsonic Festivalu 2008, majú extra 10% zľavu z aktuálnej ceny lístka a to na dve vstupenky.

Na adrese www.wilsonic.sk/mobileguide si do mobilného telefónu môžete stiahnuť festivalového sprievodcu Wilsonic Mobile Guide, prispôsobeného podľa typu vášho mobilného telefónu.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Marian Mitaš, PR manažér festivalu Wilsonic.