Rocker z americkej hudobnej skupiny Fall Out Boy, Pete Wentz, ktorý oslávil 5. júna svoje 29 narodeniny, sa pri tejto príležitosti vyjadril, že nenávidí svoje narodeniny, pretože ho znervózňuje, keď dostáva darčeky.

Pete povedal: "Áno, naozaj nenávidím svoje narodeniny. Ale nemám rád ani narodeniny ostatných. Nemám ich rád, pretože som si uvedomil, že mi to moc nejde, keď mám od niekoho prijať darček. Keď od niekoho dostávam darček, som veľmi nervózny a naozaj nechcem, aby mi ľudia niečo dávali."

Hudobník tiež nedávno prezradil, že sa už nevie dočkať, kedy so svojou novomanželkou, Ashlee Simpson, stanú rodičmi svojho prvého dieťaťa, ktoré sa má narodiť už tento rok.

"Je známe, že bývam často nervózny, ale to, že sa stanem otcom, je niečo celkom iné. Vôbec po prvý krát som išiel do kancelárie doktora, počúval tep dieťaťa a cítil som sa pri tom neuveriteľne."

Aj keď pár tehotenstvo dlhšie popieral, na Petovom webe sa pár minulý mesiac vyjadril nasledovne: "Chceli sme si byť istí a teraz môžeme oficiálne potvrdiť, že čakáme naše prvé dieťa. Je to najšťastnejší okamih v našich životoch a sme veľmi vzrušení, že budeme mať rodinu."

Pete a 23 ročná Ashlee, sa zosobášili 17. mája tohto roku, na tajnej ceremónii, nie však v kostole, ale doma u Ashlee.

Zdroj : music-news.com