V poslednej dobe bulvárom všade preberaná a s alkoholom spájaná anglická speváčka Lily Allen, by sa mala podľa posledných správ objaviť na novom albume skupiny Kaiser Chiefs.

Túto možnú spoluprácu navrhol sám producent Mark Ronson, ktorý spolupracoval s Lily na jej debutovom albume a pracoval už aj s Kaiser Chiefs, ktorým produkoval pieseň 'Oh My God'.

Samotný Mark sa k tejto záležitosti vyjadril: "V týchto dňoch som veľmi zamestnaný prácou na novom albume Kaiser Chiefs a tak isto pracujem aj na nových nahrávkach pre Lily Allen. Nedávno ma preto napadlo, prečo by nemohli nahrať niektorú pieseň spolu?"

"Už som sa s nimi o tom rozprával a všetci sú veľmi horliví a tešia sa na vzájomnú spoluprácu. Aj keď to vyzerá na dosť veľký problém, hlavne s vykryštalizovaním rôznych hlasov Lily a Ricka Wilsona, myslím, že výsledok bude úžasný."

Skupina Kaiser Chiefs, ktorú predstavuje Ricky Wilson, Andrew White, Simon Rix, Nick Baines a Nick Hodgson, už pomaly dokončuje nahrávanie svojho v poradí tretieho albumu, s ktorým im okrem Marka Ronsona, pomáha aj Eliot James. A podľa ich názoru bude ich nový album zatiaľ ich najlepším a najúspešnejším.

Zdroj : music-news.com