Kanadská speváčka Shania Twain, potrebuje po rozpade jej manželstva čas na uzdravenie svojho "zlomeného srdca". Speváčka okrem iného poďakovala aj svojim fanúšikom za podporu a dúfa, že svoje city sa jej podarí vyjadriť pomocou hudby.

Na svojej oficiálnej stránke napísala: "Som si istá, že ste počuli, že prechádzam vo svojom osobnom živote veľmi ťažkým obdobím. Chcem, aby ste vedeli, že by to bolo pre mňa oveľa ťažšie, keby som nemala vás."

"Vaše listy, e-maily a slová útechy, mi dodávajú veľkú silu. Vaša ohromujúca podpora mi pripomína, aby som sa usmievala a aj keď cítim bolesť, mala by som byť vďačná za to, čo vo svojom živote mám."

"Mám toho teraz veľa čo povedať, ale najlepšia cesta ako to spraviť, bude prehovoriť cez moju hudbu. To bude moja terapia, moja vášeň a moja láska. Teším sa, že to budem môcť zdieľať s vami, keď začnem túto svoju novú cestu."

"Budem asi potrebovať určitý čas, aby sa moje zlomené srdce zahojilo a nechcem pri tom spraviť žiadnu chybu. Keď sa vrátim, budem silnejšia, než kedykoľvek predtým. Ďakujem vám priatelia moji, z celého srdca."

42-ročná Shania a 59-ročný Robert "Mutt" Lange, sa vzali v roku 1993 len šesť mesiacov po tom, ako sa stretli. Majú spolu 6-ročného syna Eja D'Angela. V decembri 2007 speváčka pre magazín Redbook prezradila, že má problém žiť pod drobnohľadom verejnosti a médií, čo sa zrejme v posledných rokoch odrazilo aj na zhoršení jej vzťahu s manželom.

Zdroj : music-news.com