Britský denník Daily Mirror informoval o tom, že prominentný manželský pár je už zmierený s tým, že ešte v priebehu tohto roka dôjde k rozvodu. Údajne však kráľovná popu, ktorá s filmovým režisérom Guyom Ritchiem vychováva tri deti, chce s rozvodom počkať do skončenia svojho svetového turné.

Podľa slov istého zdroja blízkeho Madonne, sa dvojica rozhodla v dobrom ukončiť svoje sedemročné manželstvo, ale nechcú to oficiálne vyhlásiť až do skončenia turné "Sticky and Sweet", ktorého posledný koncert sa uskutoční 29. novembra v Mexiku.

"Aj keď sa ich manželstvo blíži ku koncu, nechcú nič zverejniť kým sa neskonči turné. Žijú viac ako brat so sestrou než muž so ženou a preto sa rozhodli, že bude najlepšie ukončiť to. Špekuluje sa o tom, že sa zúrivo hádajú, no oni sa jednoducho od seba odlúčili. Preto sa rozhodli zostať už len priateľmi. Je to smutné, ale sú odhodlaní ukončiť to pozitívnym spôsobom." - uviedol anonymný zdroj pre Daily Mirror.

49-ročná Madonna sa vraj plánuje po rozchode pravidelne presúvať medzi svojimi domovmi v Londýne, v New Yorku a v Los Angeles. Jej apartmán v New Yorku je momentálne v prestavbe zameranej na jeho rozšírenie a inováciu, aby bol vhodným domovom pre jej deti a zamestnancov.

Zdroj tiež prezradil, že sa Madonna hnevá na svojho brata Christophera, ktorý plánuje vydať knihu plnú korenistých faktov o jej minulosti plnej sexu a drog, čo je podľa neho aj príčinou jej zničeného manželstva.

"Madonna je veľmi znepokojená z Christopherovho správania. To, že jej brat plánuje všetky fakty priniesť verejnosti považuje za najväčšiu zradu. Nemôže predsa až tak veľmi potrebovať peniaze." - dodal zdroj blízky speváčke.

Zdroj: Music-news.com