Už len niekoľko dní zostáva do koncertu jednej z najzásadnejších kapiel grindcoreovej scény - Brutal Truth. V pondelok 30. júna sa táto americká kapela predstaví v bratislavskom klube Randal. Okrem nej si zahrá aj ďalší hosť zo zámoria Genghis Tron a české kapely Pigsty a Psychotic Despair. Fanúšikovia najtvrdších odnoží gitarovej hudby si rozhodne prídu na svoje.

Brutal Truth sú kapelou, ktorá ako prvá dokázala majstrovsky spojiť grindcore, punk a hardcore a vytvoriť masívny mix, ktorým sa odlíšili od tradičných grindových kapiel. Aj vďaka tomu ich hudba stále znie aktuálne.

Brutal Truth sú navyše kapelou, ktorá si nepríde na koncert len tak zahrať - očakávajte živelnú pohromu, ktorá vás rozomelie na kúsky. Podľa aktuálnych správ Brutal Truth momentálne pracujú na novom albume, ktorý budú okrem svojich klasík prezentovať aj pondelkovom koncerte.

Lahôdkou bude aj vystúpenie americkej cybercoreovej mašiny Genghis Tron, ktorá vydala jednu z najkontroverznejších dosiek tohto roka 'Board Up The House'. Zo susedných Čiech zavíta do Randalu brnenská kapela Pigsty, ktorá je preslávená práve vďaka svojim živým koncertom, a kapela Psychotic Despair z Prahy, ktorá vydala svoj albumový debut len pred rokom, no lavína nadšených reakcií sa medzi fanúšikmi najtvrdších odnoží metalu dodnes nezastavila.

V spolupráci s organizátormi koncertu, agentúrou Obscure Promotion, sme pre vás pripravili súťaž. Po jednom voľnom vstupe vďaka správnej odpovedi na našu súťažnú otázku získavajú užívatelia s registrovaní pod menami Mirabilis, lackroon a kamilio. Výhercom srdečne gratulujeme!

Vstupenky na toto podujatie je možné zakúpiť v predpredaji na bežných predajných miestach alebo na mieste. Viac info na maili infoassault@centrum.cz.