Dom na predmestí Detroitu v americkom štáte Michigan minulý týždeň vyhorel za záhadných okolností. Dvojposchodový dom, ktorý bol v poslednom čase neobývaný, pohltili v piatok v noci plamene po tom, ako sa oheň začal šíriť z obývačky. Madonna v ňom prežila rané detstvo spolu so svojimi piatimi súrodencami, otcom a macochou.

Experti na podpaľačstvo z polície v Oakland County a Rocherster Hills Fire Department momentálne skúmajú okolnosti vzniku požiaru. Udalosť im ohlásil náhodný okoloidúci, ktorý uvidel plamene šľahajúce z okien domu.

Pre najúspešnejšiu speváčku v histórii pop music je to tak ďalšia rana po tom, ako vyšli na povrch správy o tom, že sa bude po viac ako siedmych rokoch rozvádzať s režisérom Guyom Ritchiem, s ktorým má jedno biologické dieťa, syna Rocca. Podľa nedávnych správ si na rozvodové konanie údajne najala tú istú advokátku, ktorá zastupovala Paula McCartneyho pri rozvode s Heather Mills.

Jej hovorkyňa Liz Rosenberg však dnes poprela, že by správy o plánovanom rozvode boli pravdivé. "Rozvod nie je v pláne." - povedala stroho pre agentúru Reuters.

Zdroj: Nme.com

Súvisiaci interpreti: Madonna