Okrem pasívneho počúvania hudby a skákania pod pódiom počas vystúpení obľúbených kapiel či svetových megahviezd ako Sex Pistols a Cypress Hill si vďaka Hudba.sk budete môcť svoje skladby na Hodokvase zahrať aj vy! A čo je ešte podstatnejšie – nielen ZAhrať ale aj NAhrať! V Mobilnom náhrávacom štúdiu (eMeNeŠ) Hudba.sk, ktoré bude mať svoju premiéru už tento piatok 4. júla krátko po oficiálnom otvorení festivalu Hodokvas 2008.

A aby sme boli úplne presní, kompletný postup je takýto : ZAhrať, NAhrať a pri troche šťastia aj VYhrať. Každý kto svoju originálnu nahrávku vytvorenú v Mobilnom nahrávacom štúdiu umiestni na portál Hudba.sk bude totiž automaticky zaradený do súťaže „eMeNeŠ, nahrávaj a moc nehreš!“ o zaujímavé vecné ceny.

V nahrávacom štúdiu Hudba.sk môžete nahrať ľubovoľné zvuky, vrátane spevu či rapu, ktoré možno následne spájať, upravovať a pretvárať. Okrem mikrofónu bude k dispozícii klávesový syntetizátor a počítač s programom MAGIX Music Maker s bohatou zvukovou bankou, umožňujúcou pridať k nahrávke ďalšie nástroje a zvukové efekty. S použitím jednotlivých technológií vám samozrejme priamo na mieste radi pomôžeme.

Mobilné nahrávacie štúdio Hudba.sk je spojením technológií pre nahrávanie, spracovanie a distribúciu nahrávok. Pozostáva zo zvukovej kabíny a zvukovej réžie, v ktorej sa zaznamenané nahrávky upravujú a spracúvajú do finálnej podoby.

Jedinečný projekt, aký na Slovensku nemá obdobu, sa počas tohto leta predstaví aj na ďalších festivaloch, o ktorých budeme informovať čoskoro. Nenechajte si však ujsť jeho premiéru už tento víkend 4. a 5. júla v areáli piešťanského letiska na Hodokvase!

Viac informácií a vizuály projektu Mobilného nahrávacieho štúdia ako aj podrobnosti o vecných cenách a podmienkach súťaže „eMeNeŠ, nahrávaj a moc nehreš!“ nájdete na www.hudba.sk v sekcii Súťaže.