Koniec júla (25.- 27.7.) bude nepochybne patriť podujatiu Topvar FestDobréBohunice. V amfiteátri Jaslovských Bohuníc sa predstavia hviezdy zo 4 kontinentov a z 11 krajín. Tento výnimočný festival prinesie hneď niekoľko premiér na Slovensku a počtom účinkujúcich (viac ako 230) určite zaujme množstvo návštevníkov.

Okrem bohatého hudobného programu, kde sa predstavia aj Zuzana Smatanová, Janek Ledecký, Katka Koščová, Cigánski Diabli (niekdajšie Diabolské husle), Žalman a spol, Robert Křesťan & Druhá Tráva, Hop-Trop, Allan Mikušek, Družina, Poutníci, Slniečko (Punto a Rybacé Hlavy), či najlepšia európska country skupina Peter Dula a Veslári pripravili organizátori aj naozaj atraktívne súťaže, či mnohé prekvapenia.

Po dvoch rokoch budú obnovené Majstrovstvá sveta v skákaní pupkáčov a na rybníku nebudú opäť chýbať vodácke súťaže. Pre milovníkov strieborného plátna je pripravený filmový stan a pre deti súťaže ako i materská škôlka, ak by ste si chceli od svojich ratolestí na chvíľu „oddýchnuť“.

"Tie najväčšie lákadlú sú samozrejme aj hviezdy z viacerých krajín sveta. Až z Austrálie príde jedna z najväčších country hviezd Wayne Law, nebude chýbať ani najlepšia írska speváčka za rok 2007 Luan Parle, ktorú bude doprevádzať špičkový multiinštrumentalista Gavin Ralston. Pre fajnšmekrov bude určite zaujímavý soul & blues brother – černošský velikán Big Daddy Wilson a pre tých, ktorí milujú filmy Karla Maya bude nezabudnuteľným zážitkom vystúpenie Big City Indians. Poriadnu cigánsku zábavu predvedú so svojim rom'n'roll programom aj Terne Čhave. No verím, že celý dav roztancuje aj s rockenrolovou smršťou špičkový Tom White & Harp Orchestra." - hovorí organizátor podujatia, Ivan Cali Podolský.

Topvar FestDobréBohunice predvedú opäť niečo výnimočné a organizátorom sa podarilo do troch dní vtesnať naozajstný hudobný maratón. Pre tých, čo neradi odchádzajú v najlepšom, je prichystané stanové mestečko a príjemné prostredie novovybudovaného amfiteátra v anglickom parku. Toto podujatie sa stále radí k tým najlacnejším (permanentky sa predávali od 190,- Sk), ale taktiež k veľmi zaujímavým. Lacnejšie trojdňové permanentky v hodnote 390,- Sk si môžete ešte stále zakúpiť v sieti Ticketportal, alebo v piešťanskom Kursalone, či na vybraných obecných úradoch v okolí Jaslovských Bohuníc.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Ivan Cali Podolský. Viac informácií nájdete na www.festbohunice.sk.