Pár dní po skončení festivalu Glastonbury, pred i počas ktorého bol najväčší humbuk okolo vystúpenia rapera Jay-Z a jeho kritiky zo strany Noela Gallaghera z kapely Oasis, prišli obaja so zmierňujúcimi vyhláseniami. Noel vyhlásil, že v skutočnosti je raperovým fanúšikom a Jay-Z povedal, že je dokonca otvorený spolupráci s Oasis.

Po mediálnom ping-pongu medzi oboma interpretmi, ktorý vyvrcholil tým, že Jay-Z svoj koncert na Glastonbury festivale začal provokatívne skladbou 'Wonderwall' od Oasis, napokon medzi rivalmi došlo k zmiereniu. Noel Gallagher ohľadne svojho predchádzajúceho vyjadrenia, kde tvrdil, že Jay-Z nemá na Glastonbury šancu, niekoľko dní po skončení festivalu pre BBC Newsbeat povedal: "Aby bolo jasné, mám Jay-Zho rád. Ale to bol môj názor. Ak to niekoho urazilo, už sa ma také otázky nepýtajte. Inak by som asi mal na ne odpovedať ako každá druhá popová hviezda bez názoru."

Krátko na to prišlo zaujímavé vyhlásenie aj od Jay-Zho, ktorý povedal, že voči Noelovi necíti žiaden odpor a že sa mohli na Glastonbury aj stretnúť ale nevyšlo to: "Nerozprával som sa s ním. Počul som, že mal záujem, ale napokon sme sa nestretli." Na otázku, s kým by rád spolupracoval v blízkej budúcnosti, odpovedal slovami: "S kýmkoľvek. Aj s Oasis - nemám s tým problém."

"Nemám na nich zlé srdce, všetko je v poriadku. Rozlišujem iba dobrú hudbu a zlú hudbu, vždy som to hovoril. Pozrite sa na hocijaké interview, ktoré som od začiatku svojej kariéry poskytol, vždy som tvrdil, že sa až tak neriadim podľa škatuliek a klasifikácií, ktoré ľudia hudbe dávajú v podstate len preto, aby ju ľahšie definovali."

Zdroj: Nme.com

Súvisiaci interpreti: Jay-Z, Oasis