Spevák americkej chlapčenskej skupiny, ktorá sa po viac ako 13 rokoch nečinnosti rozhodla vrátiť na hudobnú scénu, Donny Wahlberg, prezradil, že plánujú v blízkej dobe spoluprácu s kráľom popu - Michaelom Jacksonom.

Comebackové turné New Kids On The Block odštartuje v septembri. "Je to veľmi vzrušujúce. Je to jedna veľká párty a každý sa chce pridať." - povedal Donny a prezradil, že kapela mala tajnú schôdzku s Michaelom Jacksonom v jeho dome v Nevade.

New Kids On The Block sú posledným z radu interpretov ako Kanye West, will.i.am, Ne-Yo a Akon, o ktorých sa hovorí v súvislosti so spoluprácou s kráľom popu, ktorý sa po vyriešení súdnych preťahovačiek okolo zneužívania detí plánuje pokúsiť o návrat na hudobnú scénu.

49-ročný spevák by mal svoj nový album vydať už tento rok, no presný dátum zatiaľ nebol stanovený. "Pracuje v štúdiu už mesiace. Chce vytvoriť úžasný album a nevydá nič, kým s tým nebude úplne spokojný." - prezradil zdroj blízky spevákovi.

Michaela Jacksona tento týždeň videli na nákupoch spoločne s jeho troma deťmi Princeom, Paris a Blanket. Spevák sedel v pyžamových nohaviciach na invalidnom vozíku a tvár mal zahalenú maskou, slnečnými okuliarmi, čiernym uterákom a šiltovkou.

Zdroj: Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Michael Jackson, New Kids On The Block