Akokoľvek šialene to znie - Horkýže Slíže sa plánujú venovať benefícií, a to najmä formou benefičných koncertov určených krajinám tretieho sveta. Mimo iného ich budete môcť vidieť na turné s kapelami ako Tublatanka či Turbo na ich očakávanom "Tu-Tu tour" a množstvo ďalšieho.

"Teraz budeme hrať v Zbechoch, no preferujeme benefičné koncerty pre krajiny tretieho sveta – Letanovce, Tornaľa, Sečovce a Luník IX. Okrem toho nás budú môcť vidieť s Tublatankou a Turbom na "Tu-Tu tour", plus máme na pláne veľkú šnúru so skupinou Draken." - uviedol v rozhovore pre Hudbu.sk frontman kapely Peter Hrivňák alias Kuko.

Okrem toho nám prezradili viac o svojich sólových ambíciách a chystanom projekte, ktorý si určite nemôžete nechať ujsť: "Zistili sme, že je lepšie chodiť po jednom-dvoch, stojí to menej, Monkey Buisness to tiež začali praktikovať a zdá sa to byť dobré pre biznis. Bude to show s množstvom DJ-ov a hostí, beatbox fíčuring Berkyová a ako špecialitka vystúpi Dr. Štefánik a Sabotér s ich brnkačkami typu Extreme – More Than Words."

Upozornenie: Nie všetky informácie sa môžu zakladať na pravdivých údajoch...

Foto: Horkyzeslize.sk

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže